натяг

баланс між часом місцем й віком
він визначає віршів тон
був хлопчиком був чоловіком
тепер ніхто

але  свій має взір смак й натяг
і хмара в штанях

(це евфемізм спочатку просто
було тринадцятий апостол

в поета що тоді був в тренді
ех шері бренді

(це, прошем, ехнув геній інший
трохи пізніший))

й це люде не сприймають майже
отож тримайся


Рецензии