щастя... не покинь мене...

люблю вранці поваляться понєжиться покачаться і з любовью порозсуждать

 як краще віку доживать.

встаю поснідаю роблю зарядку
тому кайф і все в порядку...
піду на море покупаюсь
тим що є я тішуся не каюсь що приїхала в Одеску жить...
змогла тут з щастям подружить.


Рецензии