преображаю...

дарує доля почуття
повзуть як змії у моє життя...
беруть душу у полон
гніє душа
навколо вонь.
та я надію любов маю мию душу очищаю
ніжність красоту просто саджаю і вирощую кохання
отаке моє завдання
щоб цвіли  красиві почуття
і прикрашали бит мого життя...
киснуть гнити  не бажаю.
Життя своє преображаю.


Рецензии