як жаль

я розплющилася серед ночі темінь виколола очі
щастяко моє забрала
 я сліпою на вік стала...
душа взлетіла в небеса
залишила тіло от чудеса...
що там було того не знаю але щастячко мені ніхто не повертає...


Рецензии