Про осiнь i нас

Листя тихо-тихо в ноги опада
І кружляє сонно, й сонячно всміха,
Ніби обіймає за важке плече -
Осінь нагадала, як люблю тебе.
Безборонним  важко витримать тортури,
Знову помирають й воскресають люди
Буде зимно скоро, як було торік...
Осінь нагадала, що твоя навік.

А колись весною будуть дивні звуки,
Будемо гуляти, ідучи за руки,
Отже, треба ждати, що тої зими?)
Бо весною станем ми з тобою МИ.


Рецензии