Зорi в морi

Небо з морем
створено.
Не досяжне.
Не підкорене.
А те світло темно-безмежнеє.
З низу нижнєє. Зверху верхнєє.

Приворожно неозорі.
Зорі в морі.
Зорі в морі.
І яскраві, і прозорі.
Зорі в морі.
Зорі в морі.
Де вони, внизу чи вгорі?
Море в них, а зорі в морі.

Море з небом
розбігається.
Вночі злитися намагаються.
Море з небом в очах зустрілися.
Охололи і нагрілися.

Приворожно неозорі.
Зорі в морі.
Зорі в морі.
І яскраві, і прозорі.
Зорі в морі.
Зорі в морі.
Де вони, внизу чи вгорі?
Море в них, а зорі в морі.

Ю.П.
1990

https://youtu.be/EFFGU5Z9hsk


Рецензии