Не змiг забути-2020

Не зміг забути твій королевській погляд
як поправляєш волоси немов корону
при згадці я опиняюся з тобою поряд
в опочівальні глаз і біля носа трону...
Не зміг забути твої досі золоті сережки
які красуються на маленьких ушах
ти їх завжди знімаєш дуже обережно
а потім ми спілкуємося вже по душам...
Не зміг забути твої довжелезні ніжки
для мого серця єдина і рідна мадам
хоч іноді ти шкідлива буваєш трішки
але таку красуню я нікому не віддам...


Рецензии