Бидончик

Яшь чакларга алып кайта
Шул тоткычлы саут
Жилэк жыя жыя
Йорим аны тотып
Тула тулмас, карап алам
Учлап жиеп узем кабам
Бераз гына кузне йомып
Тэмен татып йотмый торам.
Жилэк жыя жыя арам.
Бераз утырып хэллэр алам.
Чишмэлэрдэ сулар эчеп
Йорт ягына юл салам.


Рецензии