Прометеев замало?

Так завжди було повсюди!
І буде далі саме так!
Бо Прометеїв МАЛО буде,
Бо їх виховує кріпак.
...
Тоді щось змінеться на краще
Та неухильний піде зріст,
Коли ганьбу почути важче
Буде, ніж гідну думку скрізь.


Рецензии