В ра

Ти тримаешь її у долонях,
Носиш у серці, відчуваєш у скронях
Подеколи криком її вирваєш
Із серця, душі, почуттів
Вона має силу, страшну і гарячу
Бува панацеєй, та може й отрутой
Хтось п’є її розум втрачаючи
Для когось крихкість іі стіною стає
Голос її різний буває,
Хтось релігієй її називая
Хтось тихим словом душі
Вночі промовляє

Ти тримаешь її у долонях,
У серці, душі і у скронях

Ти тримаєш її


Рецензии