Ти ма ш

Ти маєш силу, ти маєш слабкість
Ти ріки почуттів серед ночі
Ти винний солод на вустах
Від багрянцю до тиші
Ти пісня серця в променях душі
Ти сила, ти неміч на вустах моїх
Ти маєш силу
Ти маєш


Рецензии