Тиша

Вона буває красномовна
Не залучивши слова ріже ніч

Вона буває ніжна полохлива
Терпка неначе кава на вустах

Вона різка вона жорстока
І в цій жорстокості правдива

Вона буває мерехтлива
Сумніва то є іі то вже нема

Вона несе у собі голос
Він лине гучно щиро стрімко

Вона правдива бо немає слів
Вона єдина і вона одна

Вона лиш тиша
Але іі мовчання гучніше слів


Рецензии