Не будите спогади-2020

Не будите спогади розбудите безсонь
і перед очима минуле вмить нахлине
від зниклих почуттів будьте осторонь
адже і співчуття на настрій вплине...
І втрачена любов прокрадеться в сон
а доля знову нам обом розставе сіть
і серце досі вабить солодкий полон
адже тоді вже спогади ніяк не зупинить...
І від бажання бути разом прокидаємося
тоді знайомі риси у спогадах шукаємо
і з поглядом очей жіночих зустрічаємося
адже ми знаємо що попри все її кохаємо...


Рецензии