Козем кайгырма

Коз картаеп яфрак койды
Янгырлар ята котеп
Кояшта каядыр тайды
Чымаданнарын жиеп.

Эллэ отпуск алганмы икэн
Эшен янгырга сылтап
Без сагынганны сизмиме
Дингез ярларын сыйпап.

Без бит бер ачу тотмыйбыз
Рэхим итеп котэбез
Эби чуагына олгорэ алсан
Бик рэхмэтле булырбыз.

Янгырларым ял итегез
Кояш кайткан вакытта
Кипкэн сахраларга сибегез
Ясап килегез ботка.

Козем бер кайгырып ятма
Эзерлэ бакыр шэллэр
Сары яфракларга баткан
Биетерлек бир коннэр.


Рецензии