Поле с хрестами

Страшне своїм безмежжям поле,
Де треба дуже довго йти,
Могилку рідну щоб знайти,
І не заплакати від болі...

Тут обелісків небагато,
Їх ще поставити не встигли, 
Хрестів же на війні загиблим -
Важко, мабуть й порахувати...

Безвтішно плаче чиясь мати,
Що сина більше не вернуть,
Жахіття смерті не забуть,
Горя її не описати...

Усі ми винні перед тими,
Хто віддали свої життя,
Пішли за нас у небуття -
Лишившись вічно молодими...

22-09-2020.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии