О вечности

Наше життя - всього лиш мить,
Що блискавично пролетить...

Ми можем свій залишить слід,
Навіть змінити якось світ,

Та усі наші здобуття -
Не змінять шлях до небуття,

Бо вічность не помітить нас,
Над нею непідвладний час...

22-09-20


Рецензии