Моя земля мене чекае...

Моя земля мене чекае
Та, що обійме на вiки ...
Не знаю - це коли настане -
Життя прекрасне навкруги ...

Спішать, мов ластівки - дівчата,
Бадьоро берег ластить Прут ...
З питанням в голуба очата:
- Куди спішить, як гарно тут?!

Струнка стоiть, в думках, смерека -
На вухо щось шепоче вiтер ...
Кружля на сяйвом гiр лелека,
Віршу признань бракуе лiтер:

Моя ж бо, леле, мрiя - Ти
Чому вагаешся - не випьеш:
Абсент вiрша, як гіркоти -
Йому я був - товариш "лiпший" ...

21.09.20г        20:54;     Москва


Рецензии