Люботинська осiнь-2020-2

Лежать вже листя під ногами
минули спогади останніх днів
дорога всіяна жовтими слідами
осінь прийшла без зайвих слів...
Гуртом природа занурилася в тишу
і через час на казку перетворюється
і у дерев дуже майстерно вийшло
у них краса ніколи не повторюється...
А ще трава немов із злата злитки
на ній роса висить срібними монетами
і спів птахів це остання скрипка
ми насолоджуємося життя моментами ...


Рецензии