Лети

Я би сказав тобі бувай
Але не може втратити надії
Чи не забув як ти любила
Чи  я любив тоді...?

Не закривай мої кохані двері
Не гупай , не ламай петерь..
Лиш баче Бог де зрада , а де не людь..

Лиш баче , де побачимо любов ..

Ти говори , якщо так буде краще
Ти говори, бо в мене більш немає слів

І думав що я зло твоє,  нізащо
Не полюбив... Не полюбив..

Лети, до нема
Лети , де зорі і любов
Лети , не бачу де ти,
Ховаєш від тепер любов

Чому тепер не світять зорі,
Чому мені тепер не чутно час,
Я знаю що мене не замінити,
На того що полюбить ,
і не зрадить нас...

Втікай від себе , від любові..
Втікай, бо плине час..
Втікай , бо твої звері..
Наздожинуть і не повернуть нас..


Рецензии