Закоханий метелик-2020

Закоханий метелик літає на вогнем
літає низько і не боїться обпалити крила
живе напевно сьогоднішнім він днем
але надія що все владнається не залишила...
Закоханий метелик випадковості заручник
махає над багаттям із останніх сил
скоріше він страждалець а не розлучник
і звісно розуміє насильно не будеш мил...
Закоханий метелик загасив багаття
від кривдника його йде тільки дим
своїм зусиллям зумів ще зняти прокляття
перемагає той хто з характером твердим... 


Рецензии