У човнi щастя-2020-2

У човні щастя коли з'явиться діра
ми зробимо із почуттів надійний кляп
від вітру змін ждемо завжди добра
але повага вибору це у майбутнє трап...
Сміливці не бояться ніколи пригод
і разом ми впіймаємо удачу в сіть
коли пливемо разом в морі згод
тоді у вірної надії нема страхіть...
І стане ніжний поцілунок як причал
палки обійми не зупинить якірець
і одкровення для сердець сигнал
ми знайдемо в собі любові острівець...


Рецензии