Трон

Здається, що видерся високо наче
і серце у грудях від радості скаче,
корона сама виростає із лоба,
так личить тобі королівська подоба!

Та ноги чомусь до землі не дістали,
й нервово короткі кінцівки дрижали,
корона весь час наповзала на очі,
і знизу хтось знову із тебе регоче!

І трон вже не гріє і серце не скаче,
і знизу у дупу пече щось гаряче!
Таке відбувається з тими, малята,
хто розмір стільця не зумів підібрати!

20.09.2020


Рецензии