Калина Ковачева Тайна

Я вижу капли дождя
на сорняке прошлогоднем,
под ним ползет крапива ,
зеленью пахнет и снегом холодным…
Чтоб не менять мне всё то
никому не скажу ничего...

Красимир Георгиев
Болгарские поэты
ТАЙНА” („КАПЛИ ДОЖДЯ НА ПАЛЬЦАХ”)
Калина Цветанова Ковачева (1943-2010 г.)

Калина Ковачева
ТАЙНА

Чувам капките дъжд
върху ланшните бурени,
под бурените пълзи копривата,
мирише на зелено и сняг...
Няма да кажа на никого,
за да не променя нищо...


Рецензии