Hep Aklimdasin Fikret dayima

Hep aklimdasin…
Seni senden cok birtek ben sevebildim.
Ama sevemedim…
Yalnislara gittim.

Hep aklimdasin.
Neden ki cok uzak saldi bizi hayat?
Ve ayirdi, aldi bizi bizden…
Ve sen – hayalsin simdi hep.

En yakinimdin…
Seni dusunmemek ya unutmak mumkunmu?
Beni hic kimse boyle anlayamazdi,
Bunu hic dusundunmu?

Dusunmedin. Biliyordun.
Ve birakip gittin…
Ne olur gitme!.. Acimasizdir vurusun,
Ne olur gitme!... Dayanamam yokluguna senin.

Ne yazik ki, zamaninda soylemeliydim bunlari,
Senin degerini sen gittikten sonra,
Beni terkettikten sonra bildim ve anladim,
Cok gec artck demek icin “Birakma!”

Hep aklimdasin…
Senin o gulumser sicak bakislarin.
Sevgi dolu o gozlerin,
O ellerin, o endamin.

Hep aklimdasin…
Gitmedinki hic!..
Hep kalbimdesin.
Beni benden cok yaln;z sen sevebildin.
25(26).05.2015
Annie Moonlight


Рецензии