Узем сайлаган язмышым

Туздырма жаннын оясын ,
Тентемэ йурэгемне .
узем сайлаган язмышым -
Эчкэ йоттым яшемне .

Йурэгемнен авыр йуге
устэлэ генэ хаман .
узем сайлаган язмышым-
Ул минем генэ ярам .

Куркып беткэн йурэгемне
Куркытма , туктавы бар .
Узем сайлаган язмышым ,
Нэрсэлэр курэсе бар ?

Йурэгемнен тынычлыгы
Кайтмас , ахры , хичкайчан .
Узем сайлаган язмышым -
Син гафу ит , ичмасам .
                Илюза Нугева.


Рецензии