Презентатор

Віршувати - має хист.
Не проста ця справа,
Де і рИмика і зміст,
І жагА лукава.

Ос, скажімо, оберег
Від такого збігу,
Як Максименко Олег
Презентує книгу.

А вона – його стезЯ.
Прочитати б живо
Та, на запит:
— Зя-не-Зя?
Каже: – Неможливо.

Знає в що вбиває клин
Наче крюк завУшний.
Він, з усіх отут, один
СтОїк непорушний.

… Магометова гора...
Щоб мені не жити!
Його сватати б пора.
Краще – оженити.

 


Рецензии