Рецензия на В огне пылает Украина

Рецензия на "В огне пылает Украина" (Вера Диденко)

Ніколи Києву Москва сестрою не була,
Бо дуже тісно зв'язана з монгольською "ордою"
Багато горя вона Русі завдала,
А Захід кращий для життя, ніж під "ордою"


Рецензии