Тиша

Не бійтесь бурі, ті стихають,
На мить як рани у душі.
Самим собі зізнатись тяжко,
Що боїмося темряви.

Самі з собою наодинці
Ми грішимо при всіх, в собі,
І тільки тиша, мудра тиша
Таємну вислухає біль.

Вона усюди всім пристання,
Як Божий храм для каяття,
Як у священника молитва,
Для покаяння грішника.

Не бійтесь бурі, ті стихають,
А біль ніколи не стиха.
Нам для спасіння треба тиша
І Богу щира молитва.

          Александр Кармышев
              13.09.2020


Рецензии