Для зiзнання потрiбно обрати i мiсце, i час

Для зізнання потрібно обрати і місце, і час,
і затишні слова обережно добрати, дбайливо...
Мить зізнання для пані – це мить вирішальна, щаслива,
і ця мить не повинна складатись із будь-яких фраз.

Я не вірю у крик серед площі... Не вірю, і все.
Як на мене, зізнання повинно лунати у тиші.
Мить зізнання єднає у тиші величне і грішне
і у кожному пошепті – щастя краплинку несе.

А хоча... Як комусь треба крикнути – хай... Хай кричить!
Може, він саме так хоче бути почутим – із криком.
Може, пані його хоче бути з таким чоловіком,
що зізнання кричить... Але ти – хочеш шепоту мить...


Рецензии