Л та

Літа минають за віконцем.
Тік-так, тік-так...Іде життя.
Це ж треба так когось чекати —
І день і ніч біля вікна.

Щоночі вогник запалає,
Стареньку шибку зігріва,
А там вона завжди чекає.
Чека того, кого нема.

Літа минають за віконцем
Тік-так, тік-так... Спинився час.
Самотня шибка, згас той вогник —
Їм знов зустрітись випав шанс...

             Александр Кармышев
               18.09.2020


Рецензии