Мiй Бiлий Англiйськiй Човен

Пляж чатує човен
капітана Грея ...
Шторму ранок повен ...
Джин - душі єлеєм...

У фаті Принцеса
Білого Прибою ...
Але щастя меса -
штормового крою ...

Хвилі лижуть пляжі
бульбашками піни…
Про розлуки кажуть…
Зустрічей світлини…

Як багато було
для вітрил пробоїн ...
Скільки їх майнуло
вдалечінь прибоєм?

Гряне Щастя Повінь,
на крила поставши… 
Вийде в море човен,
крила залатавши ...

Так якого ж чорта
сушу сумом краєм!? 
Як за горизонтом
нас любов чекає!

Любить Бог експромти
з тим, кого кохає ...

***
FELIKSTOU BEACH, UK


Рецензии