Усмiшка

Прокинувсь зранку, глянь на небо!
І приуроч усмішку світу.
Усе існує лиш для тебе.
Ну як такому не радіти?!

Ліси. Дерева всі в убранні.
У казку осінь золотися!
Пройдися лісом й ти із рання
І ніч всю скинь. Насолодися.

І закохайся у природу,
У сутність змін всього буття.
Отримай світлу насолоду
Від того що є ти й життя.

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2020
19.09.2020
10:22
Усі права застережені. Будь-яке використання лише за письмової згоди автора.


Рецензии