Се, час грядет...

"Се грядет час, и ныне прииде, да разыдется кийждо во своя, и Мене единаго оставите..."
(Евангелие от Иоанна, 16:32)



Се, час грядет... и вот, прииде...
Взыскуя только своего,
В нем кийждо* во своя отыдет,
Тебя оставив одного...

Но попеченья не остудит
О нас та горькая вода:
Христос меж нами... есть и будет...
Во веки вечные. Всегда.


     13.09.2020.


*Кийждо - церковнославянское "каждый"


Фото из домашнего архива


Рецензии