життя в життi...

життя вічне є було і буде...хто народився ...
долю в нім свою здобуде...
життя моє в житті короткий має вік
зімною жив мій рідний чоловік
діточки являлися в житті

різні дні дано було ...
путі...
я задоволена судьбою я задоволена собою.,,
я задоволена людьми...

люблю життя я сонячне прекрасне...
бо проростаю із пітьми і ненапрасно...
сповнена любовью і надій
трудолюбива
жажду дій...


Рецензии