У човнi щастя-2020

У човні щастя лежать два весла
і з них одна удача а друга любов
і доля хвилю почуттів принесла
і тягу до пригод ти відчуєш знов...
Сміливців подорож ніколи не лякає
адже без віри правда це вода
поки людина свою надію не втрачає
то навіть час на пошук не шкода...
Від берега свого скоріш відчалюй
твоє горяче серце твій маяк
живи на повну котушку і запалюй
і з тебе вийде доблесний моряк...


Рецензии