Люботинська осiнь-2020

Зробила осінь останній крок
дерева творчо всі позолотила
і жовті листя накидала у ставок
і очерет вже пофарбувати встигла...
Біля дороги стоять берізки
вони з радістю завжди шелестять
і гілки пропускають сонця бризки
і в променях бронзою блищать...
Притихли з сумом сіві тополі
від вітру іноді лише хитаються
але смиренно у повном спокої
теж осіннім сріблом укриваються...


Рецензии