чистiть душi...

щоб досягти духовной чистоти ...
і душевной красоти.
Поетом стань читачу  ти.

те що в душу проникає
на поверхню вилітає.

треба виписаться друже
хай душа більше не туже...

от запишимо і чисті станем

та засорятися не перестанем.

пишем пишемо говорим і чудеса руками творим.
отак живем
любуємся життям і не досягнемо ніяких тям...

жаль що люди наслаждаються
коли біда в сусіда і не каються...

і зло неначе на дрождях у серці розростається...
призупинити цей процес лише час життєвий зможе
і здоровий образ допоможе...
отак в мені мій стан міняється
життя колишеться качається

як маятник всім кажиться ...

то в негатів то в позитів...
 але не так як я хотів.


Рецензии