***

позітив і негатів ...
живуть в душі  як я хотів...

позітів як сад цвіте...
 а негатів усох і поле там пусте...

життя це діло не просте
негатів і в пустоті дуже швидко проросте...
якщо умови создаються
якщо позиції
здаються.
і провокатори
напругу создають руйнують бит в душі уют.


Рецензии