Не для базара

            Максименку О. Л.

Він, Олег, не той Олег,
Що провчав «хазара».
Цей римує для колег,
А не для   б а з а р а.

Бачить він у далині
«Полини Донецькі»,
А на Шидловкі – вогні,
Як горіхи грецькі.
Учуває хлюп  Дінця
І... так далі. Без кінця!
...............
*"Полини донецькі":
збірка автора.
* Шидловка: село.
* Дінець: річка


Рецензии