Вiзерунки...

Життя завжди розставить крапки
Над всім що буде і було.
Напише повісті рядки,-
Що там горіло, що цвіло.
На довгому життєвому шляху
Все укладеться візерунком.
Життя то вишита сорочка,
І візерунки як на старому рушнику.
Там є і чорне , і червоне, - нитки вплітали радість  і журбу .
Солодку ягіду життя збирало, а часом і  гірку .
Все що несла посіяла,
Зійшло врожаєм на життєвім полі.
Час все зібрав  і виткало життя полотна долі.
А я стою, дивлюсь на візерунки,
одна посеред поля.


Рецензии