Кохана жiнка це незвичайний фрукт-2020

Кохана жінка це незвичайний фрукт
смак підсолодить зеленоока ягідка
вважаю що ти мій улюблений продукт
і серце відчуває теж що ти знахідка...
Кохана жінка це енергійний фреш
вона цілющими наповнена частинками
у в неї знайдеш що сам ти покладеш
і п'єш або горяче або з крижинками...
Кохана жінка це живчика нектар
своєю усмішкою завжди підбадьорює
тоді звичайно таку тягнуть під вівтар
і звісно з такою сім'ю створюють...


Рецензии