Обираю веселу! Не буду кохати сумну!

Обираю веселу! Не буду кохати сумну!
Сльози суму міняю без суму на сльози щасливі!
Не потрібна мені сліз сумних окаянная злива,
не сумну, а веселу жіночу люблю таїну!

Із веселою – легко здолаємо навіть сумне.
Ось обіймемось і засміємось удвох – не заплачем!
Я нестримну веселу жіночу обожнюю вдачу!
Я упевнений – саме веселим є щастя земне.

А щаслива жіноча сльоза – особли-и-ива на смак.
А щаслива жіноча сльоза – має присмак любові.
Тільки слізьми щасливими плаче моя чорноброва...
А щаслива сльоза – це найкраща з жіночих ознак.

Не сумну, а веселу жіночу люблю таїну –
не потрібна мені сліз сумних осоружная злива!
Сльози суму без суму міняю на сльози щасливі!
Обираю веселу! Не хочу кохати сумну!


Рецензии
Обидві руки за такий влучний вибір. А сумної ми колись заспіваємо, Міклаше!

Алексей Бинкевич   17.09.2020 19:39     Заявить о нарушении