Нехай тобi присниться...

Нехай тобі присниться
у цю зіркову ніч,
мій увесь сердешний Світ.
Пташиний вирій і той розуміє,
та щирі думки у Велич Небесну несе,
крізь хмари у цій висі,
береже мої мрії.
В царині земній,
куди впала моя сльоза,
там нехай бринить
чарівна роса.
Земна карусель - Життя,
кружляє, зупину не знає,
Господа за це прославляє...
Кожна моя ранкова зоря,
є ніби нове життя...


Рецензии