Украинский Гарик 770

Український Ґарик 770



За мотивами І. Губермана

В життєву я залипнув паутину,
І вічний борг зависнув безкінечністю.
Шукаю золотую середину
Поміж ледАрством, похуїзмом і безпечністю.


                Оригінал
В житейскую залипнув паутину,
не думая о долге перед вечностью,
ищу я золотую середину
меж ленью, похуизмом и беспечностью.
                І. Губерман.


Рецензии