Наша школа!

Ось і літечко зійшло!
Новину нам принесло
Наша школа і наш клас!
Так давно чекає нас!
Чепурненька, як годиться!
Білосніжна! Білолиця!
Ми взяли портфелі в руки.
Нумо учні за науку!
Вчителі до школи йдуть               
І знання нам надають               
Дружно будемо ми жити
Щоб знаннями дорожити!


Рецензии