Плани

Ще мить, і все зміниться так швидко,
Нове життя, якісь і мрії,
Але до чогось потрібен тільки час,
Не бійся, це тільки трошки і новий поштовх до життя.

Переживання, страх і буде важко,
Але в дорослому житті немає поруч тата й мами,
Тому навчися відповідати за вчинки,
Заощаджувати і заробляти на свої потреби.

Привикла вже давно бути в дорослому житті,
Приймати складні рішення і чітко самій йти до мети,
 Але іншого виходу не бачу,
А жити з батьками, вибачте, таких планів у мене немає.


Рецензии