Ve Hayat Bana Ogretti...

Ve hayat bana ogretti ki,
Baskalarinin acisindan
Kendine pay bicen yilanlar da varmis... ve insan
Basina nelerin gelecegini bilemez bir anda

Ve herkes sana "canim" dese ne olur,
En zor zamaninda yalniz kalirsan?
Ve herkes yasindan dolayi mutsuz, huzursuz,
Sanki hic genc oldular da, korkuyorlar yaslanmaktan!..

Yaslanmadan olmusler, haberleri yok!..
Genc olan ruh, beden degil asla!
Bu hayatta ucuz olan cok,
Degerli olup, kendi degerini bilmeyense daha fazla!

19/20.07.2020
Annie Moonlight


Рецензии