Айым сенсин!

Асмандагы жаркыраган коп  жылдыздан,
Ай баарынан нурлуу да корком делет.
Кундон кучтуу жылдыздар эсеп жеткис,
Козго жылуу жакындыгы ага себеп

Кызганганда жону жок айткым келет,
Кыздар коп деп озунду элге тенеп.
Бир орбита айланган айым сенсин,
Жылдыз эмес алыскы озун керек

Ар кимдики озуно айдай демек,
Тагдыр буйруп табылган сенсин белек.
Конулумду оорутпай жок нерсеге,
Суйом дечи айдайым андан корок


Рецензии