Вересень

Осінь. Останнє тепло.
Небо таке прозоре.
Ясне. Холодне. Нічне.
Продовжують вабити  зорі.
Кличуть зорі мене.
Туди. Далеко-далеко.
У вирій летять журавлі.
Збираються з ними лелеки.
Може і я колись
Стану зоряним сяйвом.
Буду світити. Спинись.
А, поки що, осінь... Ліс.
і все - таке надзвичайне.

10.09.2020


Рецензии