Сен жылмайсан...

Сен жылмайсан...

Сен жылмайсан дуйно мага жылмаят,
Басып кеткен бакыт токтоп кылчаят.
Жайга окшоп жашоо жыргал ошол кез,
Жол бошотуп жан кейиткен бурганак

Сен жылмайсан сезим орчуп суктанат,
Суук омурум бак-таалайга курчалат.
Мыкчыганы токтогондой турмуштун,
Журогумду эзип турган уйпалап

Сен жылмайсан жылмайгандай туш-тарап,
Байкуш журок суйуу туусун булгалап.
Кулгон кезде коодондогу махабат,
Кокурокто коорук тартат куйкалап


Рецензии